sannhetens time...!
(og altfor masse preik...)
*
jeg hater (!)
(beklager sterkt uttrykk)
å
lage mat...
*
jeg har vokst opp
med
TORO ertesuppe-posesuppe
og
SOPPS spaghetti
og
wienerschniztsler...
med ost
ughhhh...
og
sannheten er...
jeg finner ingen glede
i verken
å koke
eller steike
verken
det ene eller det andre
prøv å gi
meg
et stykke kjøtt...
gurimalla!!!
hva gjør jeg med et stykke kjøtt?
-husmorskolen-
- den hoppet jeg
elegant over
og
nedslaget
ble
heller
svært
uelegant
men mora mi gikk
husmorskole
:-)
sorry, det hjalp ingenting
det heller
:-(
hun ble aldri glad i å lage mat...
ikke hadde hun tid heller...
*
hun måtte hjelpe
syke og pleietrengende
- 40 timers uke
(florence nightingale)
ikke noe rart
den tidens "fast-food"
ble servert
til middag
det var ikke tid...
tid?
(ikke tid i de gode gamle dager...?)
uansett
mamma har lært meg
noe om
hjerterom
og
husrom
*
på sin enkle og
litt famlende måte
og uten ord
håper
jeg
at
noe av mamma
forhåpentligvis
har tatt
bolig i meg
*
jeg gjør så godt jeg kan
og jeg lærer stadig
*
og
hjerterom
og
husrom
blir viktigere
for
meg
for
hver
dag som går
*
og med fokus
på
hjertet
i stedet for
maten
er
kanskje ikke
veien¨
mellom
hjertet
og
magen
så lang?
*
og så må jeg
bare
innrømme noe
helt
til slutt
jeg leste i
om Raclette
takk
jeg
er
sjelden
sein
om
å
prøve
noe nytt
her er bildene
fra
vår
raclette-middag
som falt meg
i
smak
det var bare og kutte
opp
alt
vi
ville
spise
og bare legge det oppå
eller
under
eller
mellom
herlig enkelt
og
helt etter min smak :)
her er det bare kutta grønnsaker og ei dame som smiler tappert... endelig et måltid som passet henne :) |
Bare å nyte... i all enkelhet faktisk... kjøtt, grønnsaker og ost i alle varianter... la osten smelte - la resten steke ... og alt skjer mens vi sitter rundt bordet og kjenner at vi hører sammen <3 |
det er ikke mer å si!
bortsett fra:
jeg anbefaler
raclette!
Så morsomt, Marit Rakel! Ja, du vet, du får meg alltid til å le!;)Så flott og stort raclettejern!Ser ut som dere har kosa dere med raclette!Synes det er så enkelt og sosialt, og alle har jo litt å styre med rundt bordet!Kan varieres med forskjellig kjøtt, eller rett og slett bare grønnsaker og noen gode dressinger.Kjempekoselig innlegg, god fredagskveld fra meg til deg!:))
SvarSlettTusen takk, Else Britt! Så bra du du tok dette posiivt, for raclette er VIRKELIG positivt! Herlig avslappende...ja, og jeg MÅ bare ta det med ro, og det er bra i en travel hverdag :)
SlettTusen takk for at du introduserte dette matlagingsintrumentet for meg :) God KlemM
HahA....
SvarSlettLet heile vegen til kjøkkenbenken eg ;)
Vi har spist raklett i mange år - koser oss :)
Monikaklemma.
Ps du og dyret ditt er herved invitert på middag og tur u indre strøk når d føler for det ;)
Hahaha.... godt du let og så bra at du også har fått oppleve RACLETTE! Kommer til å være sommerens slager her :)
SlettOg tusen takk for invitt :) Du skal se vi kommer forbi plutselig en dag :)
KLemM
Kjæreste Marit-mor!!!
SvarSlettFikk ikke du S i husstell på ungdomsskolen da??? (det fikk i hvertfall jeg, men.......) du er da også supergod til å lage pasta fra bunnen av! Husker du vår pastalaging og tørking på kosteskaft???
Ellers ser Raclett veldig godt ut!! Vi gjorde det enda enklere i dag! Kjøpte fersk Sushi på Bunnpris! Nesten som å kjøpe smågodt! Pekte på de bitene jeg ville ha i delikatessedisken! Voila!!! Snadder!!! Klem klemM
Fersk Sushi på bunnpris?!? Herlig! Smakte det godt også?
SlettMe like!
Joda, jeg fikk S i husstell på ungdomsskolen, men den karakteren (og mange andre) dreide seg om skrekk og angst... ikke lidenskap og kunnskap, dessverre... :)
Men pasta-dagen vår, Marie, var ganske ålreit, altså... og nå har jeg faktisk pasta-jern til å "kjevle-og-kutte" pasta:) men jeg bruker den bare til leire :-O
:-) God søndag <3
Den ferske Sushien smakte herlig!!! Det var nok mye skrekk og angst bak karakterene våre, ja!!!
SvarSlettMå flire av pastajernet ditt:)) Det kan brukes til så mangt!!!
God søndag til deg også!!! Klem:))