søndag 2. september 2012

hei og takk for nå...

og velkommen
tilbake
på nye sider


er nå 
blitt virkelighet

og da håper jeg at
bloggen min
blir
like lett å finne
som

årets villbringebær

...jeg skulle visst male
og det endte
opp
i et bringebærkaos

kunne ikke la
bæra bare 
henge
vet du...
 og
jeg skulle
sikkert rørt
denne bæra

og fryst
den

og hatt den
til en
gylden 
anledning

men jeg tror
all bæra
forsvant
ned i
en
eller
flere
mager

ja
Selma er faktisk
svært begeistret

bringebær-hundesleik
kan anbefales

men takk for denne
gang
altså


vi sees hvis du har lyst

på ny side

juhuu....:-)maritrakel-klemM

4 kommentarer:

 1. Hei!:)Så nydelige bringebær!:)Skjønner godt at de havnet rett ned i magen!;);)Så spennende Marit Rakel, med ny blogg!:)Skal sjekke innom!Håper det står bra til med deg!:)Klemmm!

  SvarSlett
  Svar
  1. :) syns jeg måtte gjøre tilkomsten litt enklere:) Og jeg måtte bruke hodet ganske lenge og veldig masse.... det ble O.N. i stort monn:-) Veldig lærerikt å starte fra bunnen...:)

   Nå skal denne "sub'en" få komme i bokform.... sånn i tilfelle noen innlegg skulle få lyst å reise ut i evigheten og forbi;)

   det går bra med meg - etter en veldig stille uke...med ettertanke og selvransakelse!

   KlemM <3

   Slett
 2. Heeeeeeeeeeeeeeeeeei:))) du herlige:)))

  Godt å høre fra deg igjen:) Ny blogg:) Gratulerer selv om jeg elsker den "gamle" regner jeg med at den nye blir like bra om ikke bedre...eller går det ann??? tenke tenke...nope! tror ikke det:)))

  Nå sitter jeg på vidda ...alene...iiiiii..prøver å la være å tenke på at det ikke er noen i nærheten...jo..Nansen da:)))

  Skal ha litt selvransakelse jeg også denne uken:))) og et par blogg innlegg må jeg da få til:)))

  Beste klemme til deg fra hun litt alene på vidda som prøver å holde fantasien i sjakk til hun skal legge seg:)))) mange lyder...

  Natta:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Juhuuu til Vidda! Du er litt tøff da - hvis du er der alene sammen med Nansen og forhåpentligvis et dryss av stjerner!:)

   Jeg ser for meg silhuetten av en enslig sovepose med en bustete manke ved siden av.... men forhåpentligvis har dere ei hule å krype inn i:)

   Ja, håper du kommer med noen innlegg! Siden jeg ikke er bevandret i viddeland - blir all vidde stor og flat og øde inni hodet mitt:)

   Bloggen min blir nok helt den samme:D Bare adressa som er byttet, slik at den skal bli enklere å finne! Jeg lurte på neonlys ei stund, men fant ut at det ikke var helt meg, så jeg droppa dem:)

   Gode tanker til vidda! Etter en ettertanke-uke, har jeg nå en ferie uke! I dag skal vi feire en 19 åring:))) DVS at jeg vurderer å boltre meg i sånne saker som kan bli en kake, for eksempel:) Jeg er veldig spent!

   KLemM

   Slett