søndag 8. juli 2012

Tåketur i eventyrland

javisst var det tåke

men
skydekket i høyden endrer seg stadig

og
når tåketeppet sklir
avgårde
og
skjulte
fjelltopper
kommer
til syne

fins det ikke 
bedre
plass
å være


enn ute og litt opp i høyden...


(klikk på bildene så blir de større)
  Vassdalstinden, Kjerringa og Saudehornet (tror jeg det må være)og 
idag
skal bildene få fortelle
sin
egen
historie
ps
en annen tur vi hadde til Rambjøra
kan du lese om her
Rambjøra

4 kommentarer:

 1. For noen herlige bilder!! Og selma blir jo bare mer og mer gira på å posere ser det ut for:)))

  Vi var også på fjelljakt i går. Vi skulle til Molladalen, men der var skydekket så tungt at halen til Nansen ramlet i bakken. Så vi kjørte til vi fant sol. Og den var jammen på Urke:))

  Vi kjørte forbi Bjørdalen og da måtte jeg jo tenke på deg og Selma, kikket etter en drivhus:) haha:) men det er jo ikke sikkert det er der dere bor:))

  Bildene av iallefall helt utrolig bra!!

  Kleeeeem:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Bildene ble tatt med Canon 600D. Kjekt med godt kamera og eventyrlig natur! Denne toppen har jeg lyst å ta dere med på! Utsikt til Saudehorn, Vassdalstind, Kjerringa og Kolåstind + mange mange flere (når det ikke er tåke, da)

   Jada, Selma gjør så godt hun kan :) Tror ikke hun forstår helt vitsen med denne fotograferingen.... vimsete hode og laaaaang tunge :-D Og tusenmillioner lukter :@)

   Tenk at dere havna på Urke! Det blei en skikkelig lang tur, men du verden så flott det var der! Fantastiske bilder, Jill!!

   Dere kjørte forbi Bjørdalen og terkte på oss! Så søtt!! Ja, min manns (Skipper-Sjur's) far er fra Bjørdalen. Selv vokste Sjur opp på Sætre som ligger ca 3 km før Ørsta sentrum (når dere kommer fra Festøya)... og dere måtte ha kjørt gamlevegen (om Hagen) for å kunne se drivhuset .... men jeg blir jo helt smigret og imponert over at du titta etter :)

   Riktig god klem tilbake til deg :D <3

   Slett
 2. Å, disse bildene forteller om en alldeles deilig fjelltur!:)Så herlige bilder sier jo veldig mye - de taler for seg selv! Takk for titten,Marit Rakel!:)Søndagshilsen herfra!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!!

   Ja, det ble massevis av bilder som jeg jobba en del med etterpå, og jeg syns de fortalte sin egen historie :)

   Veldig glad for at vi kom oss på tur til tross for lavt skydekke:) Naturen er uforutsigbar - i alle fall når det gjelder værforhold!

   KlemM til deg!

   Slett